Blog Başlık

  • Haziran 01, 2022 Yemek Tarifleri

    Soğuk Sıkım Zeytinyağlı Yemek Tarifleri – Soğan Dolması

    Soğuk sıkım zeytinyağlı yemek tariflerimizde sizler için lokum gibi bir tarif hazırladık. Soğan dolması genellikle pek sıcak bakılmayan bir yemektir fakat yediğinizde tadına doyamayacaksınız. Her zaman olduğu gibi ilk önce soğanın sağlığımıza olan faydalarından başlayalım. Soğan hepimizin bildiği gibi öncelikle doğal antibiyotiktir. Vücuttaki iltihaplanmaları en hızlı şekilde tedavi eder, yüksek kolesterolü düzenler, kalp hastalıklarına iyi geldiği bilinmektedir. Soğanın yararları saymakla bitmez gelin biz tarifimiz için malzemelerimizi hazırlamaya geçelim.

    Soğuk Sıkım Zeytinyağlı Yemek Tarifleri – Soğan Dolması
  • Mayıs 27, 2022 Yemek Tarifleri

    Çeşnili Zeytinyağlı Yemek Tarifleri – Taze Fasulye Dizmesi

    Çeşnili zeytinyağlı yemek tariflerimizde sizler için farklı bir tarif hazırladık. Sunumuyla akşam yemeği sofralarınızı süsleyecek olan bu tarifimize bayılacaksınız. Her zaman olduğu gibi ilk önce taze fasulyenin sağlığımıza olan faydalarından bahsederek başlayalım.

    Çeşnili Zeytinyağlı Yemek Tarifleri – Taze Fasulye Dizmesi
  • Mayıs 26, 2022 Yemek Tarifleri

    Çeşnili Zeytinyağlı Yemek Tarifleri – Kabak Sıyırma Yemeği

    Çeşnili zeytinyağı çok sevilen salatalarda, mezelerde çok tercih edilen bir zeytinyağı çeşididir. Kabaklar tazecik pazarlarda karşımıza çıkmaya başlamışken sizler için onu daha da lezzetlendirerek çeşnili zeytinyağlı yemek tarifi hazırladık. Her zaman olduğu gibi ilk önce kabağın sağlığımıza olan yararlarından kısaca söz edelim.

    Çeşnili Zeytinyağlı Yemek Tarifleri – Kabak Sıyırma Yemeği
  • Mayıs 25, 2022 Yemek Tarifleri

    Doğal Zeytinyağlı Yemek Tarifleri – Brüksel Lahanası Yemeği

    Doğal zeytinyağlı yemek tariflerinde sizler için farklı bir yemek hazırlamak istedik. Birçok ailenin çocuklarına yedirmekte zorlandığı brüksel lahanası yemeğini sizler için eğlenceli ve lezzetli hale getirdik. Bu tarifimizden sonra çocuklarınız brüksel lahanasını hep yemek isteyecekler. Her zaman olduğu gibi ilk önce brüksel lahanasının sağlığımıza olan yararlarından söz ederek başlayalım.

    Doğal Zeytinyağlı Yemek Tarifleri – Brüksel Lahanası Yemeği
  • Mayıs 25, 2022 Zeytinyağı Faydaları

    Olgun Hasat Soğuk Sıkım Zeytinyağı Faydaları

    Olgun hasat soğuk sıkım zeytinyağı faydalarını sizlere aktarmak için hazırladığımız yazımızda ilk önce bu isimleri nasıl aldıklarından söz edelim istedik. Olgun hasat soğuk sıkım zeytinyağı bulmakta zorlananlar olabiliyor. Genellikle zeytinyağı alınacağında doğallığına nasıl inanacağız gibi sorular aklınızı karıştırıyor olabilir.

    Olgun Hasat Soğuk Sıkım Zeytinyağı Faydaları
  • Mayıs 21, 2022 Yemek Tarifleri

    Olgun Hasat Zeytinyağlı Tarçınlı Barbunya Yemeği

    Olgun hasat zeytinyağları yemek tariflerimizde sizler için farklı aromalara sahip tarifler hazırladık. Tarçınlı barbunya yemeği özellikle daha önce denememiş olanlar için vazgeçemeyeceğiniz bir tat olacak. Her zaman olduğu gibi ilk önce barbunyanın sağlığımıza olan yararlarından söz edelim.

    Olgun Hasat Zeytinyağlı Tarçınlı Barbunya Yemeği
  • Mayıs 19, 2022 Zeytinyağı Faydaları

    Filtresiz Zeytinyağı Faydaları

    Filtresiz Zeytinyağı Nedir?

    Filtresiz zeytinyağı faydalarına geçmeden önce filtresiz zeytinyağı nedir, yapılırken hangi aşamalardan geçer bunlardan söz ederek başlayalım. Filtresiz zeytinyağı yani filtre işleminden geçmemiş zeytinyağıdır. Zeytinyağı elde edilirken birçok aşamadan geçmektedir. Örneğin bunlardan biri soğuk sıkım zeytinyağıdır. Filtresiz zeytinyağı da bu çeşitlerden biridir. Filtresiz zeytinyağını dibindeki tortulardan, küçük zeytin parçalarından anlayabilirsiniz. Filtresiz zeytinyağı, filtreli zeytinyağına göre daha az dayanıklıdır. Filtresiz zeytinyağı tercih edeceğinizde kullanacağınız kadar almanızı tavsiye ederiz, böylelikle hem daha taze haliyle tüketmiş olursunuz hem de dayanıklılığını kaybetmez.

    Filtresiz Zeytinyağı Faydaları
  • Mayıs 13, 2022 Zeytinyağı Faydaları

    Soğuk Sıkım Zeytinyağı Faydaları

    Soğuk sıkım zeytinyağı bir de erken hasat ise çok sevilerek tüketiliyor. Zeytinyağı her çeşidi ve türüyle sağlığımız açısından çok değerli ve önemli biliyoruz. Zeytinyağı içmek, yemeklerimizde tüketmek, yağını yaralarımıza sürmek gibi daha birçok alanda kullanabildiğimiz bu şifalı besinin çeşitlerinden biri olan soğuk sıkım zeytinyağının faydalarını birlikte inceleyelim isteriz.

    Soğuk Sıkım Zeytinyağı Faydaları
  • Mayıs 13, 2022 Yemek Tarifleri

    Soğuk Sıkım Zeytinyağlı Yemek Tarifleri – Havuçlu Semizotu Yemeği

    Soğuk sıkım zeytinyağlı yemek tariflerinde sizler için havuçlu semizotu yemeği tarifi hazırladık. Her zaman olduğu gibi öncelikle semizotunun sağlığımıza olan faydalarından bahsederek başlayalım. Semizotu omega-3 bakımından oldukça zengindir, içerisinde fazlasıyla mineral bulunur. Bu mineraller; Çinko, demir, potasyum, bakır, magnezyum ve kalsiyumdur. Vitamin bakımından da A ve C vitamini kaynağıdır. Antioksidan özellikleri ile kalp sağlığını korur, kanseri önlemede yardımcı olur, cildi gençleştirir, kemikleri ve bağışıklık sistemini güçlendirmektedir. Sağlığımız için yararlarını incelediğimize göre şimdi soğuk sıkım zeytinyağlı havuçlu semizotu tarifimize geçebiliriz.

    Soğuk Sıkım Zeytinyağlı Yemek Tarifleri – Havuçlu Semizotu Yemeği
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR