Blog Başlık

  • Mayıs 06, 2022 Yemek Tarifleri

    Soğuk Sıkım Zeytinyağlı Yemek Tarifleri – Çağla Badem Yemeği

    Soğuk sıkım zeytinyağlı yemek tariflerinde sizler için farklı ve sevilen bir ürün olan çağla badem yemeği tarifi vereceğiz. Çağla badem hem çok sevilen hem de çok yararlı bir besindir. Çağla badem yemeğini daha önce duymamış olabilirsiniz fakat tadına bayılacaksınız. Her zaman olduğu gibi ilk önce çağla bademin yararlarından başlayalım istiyoruz. Çağla badem; magnezyum bakımından oldukça zengindir, C vitamini deposudur, içerisindeki potasyum sayesinde tansiyonu dengeler ve kalp hastalıkları riskini azalttığı bilinmektedir. Çağla bademin yararlarından kısaca bahsettiğimize göre tarife başlamak için malzemelerimizi hazırlayalım.

    Soğuk Sıkım Zeytinyağlı Yemek Tarifleri – Çağla Badem Yemeği
  • Nisan 26, 2022 Yemek Tarifleri

    Erken Hasat Zeytinyağlı Yemek Tarifleri – Girit Kabağı Dolması

    Erken hasat zeytinyağlı yemek tariflerinde sizler için Girit kabağı dolması tarifi vereceğiz. Girit kabağını diğer kabaklardan ayıran özelliklerle başlayalım. Girit kabağı diğer kabaklara göre daha küçük ve kabak dolması için vazgeçilmezdir. Aynı zamanda sakız kabağı olarak da bilinen Girit kabağının faydaları da oldukça çoktur. Örneğin kolesterol seviyesini düşürür, protein açısından oldukça zengindir, hafızayı güçlendirir, kemik sağlığına iyi gelir gibi daha bir sürü faydası vardır.

    Erken Hasat Zeytinyağlı Yemek Tarifleri – Girit Kabağı Dolması
  • Nisan 20, 2022 Yemek Tarifleri

    Olgun Hasat Zeytinyağlı Yemek Tarifleri – Beyaz Lahana Sarması

    Olgun hasat zeytinyağlı yemek tarifleri köşemizde sizler için beyaz lahana sarması tarifi hazırladık. Her zamanki gibi ilk önce beyaz lahananın sağlığımız için faydalarından başlayalım. Beyaz lahana; en başta enfeksiyonlara karşı korur, zayıflamaya yardımcı olur, yüksek tansiyonu düşürmeye yardımcı olur, kemik sağlığımızı korur ve daha birçok faydası bulunan beyaz lahananın gelin birlikte sarması için malzemelerimizi hazırlamaya geçelim.

    Olgun Hasat Zeytinyağlı Yemek Tarifleri – Beyaz Lahana Sarması
  • Nisan 18, 2022 Yemek Tarifleri

    Olgun Hasat Zeytinyağlı Yemek Tarifleri – Taze Bamya Yemeği

    Olgun hasat zeytinyağlı yemek tariflerimizde sizler için taze bamya yemeği hazırladık. Bamya çocuklar tarafından da çok sevilen ve oldukça sağlıklı bir sebzedir. Gelin birlikte ilk önce sağlığımız için olan faydalarına bakalım. Bamya; tohumunda bulunan B grubu vitaminlerle birlikte kalsiyum, demir ve çinko gibi minerallere de bol miktarda sahiptir. Bu mineraller sayesinde düzenli olarak bamya tohumu tüketerek kas ve kemik sağlığınızı da koruyabilirsiniz. Bunların yanında stresi azaltma ve uykusuzluk sorununu önleme gibi yararları da bulunmaktadır. Gelin şimdi birlikte bu kadar faydalı olan bamyanın olgun hasat zeytinyağlı yemek tarifi için malzemelerimizi hazırlamaya geçelim.

    Olgun Hasat Zeytinyağlı Yemek Tarifleri – Taze Bamya Yemeği
  • Nisan 15, 2022 Yemek Tarifleri

    Erken Hasat Zeytinyağlı Yemek Tarifleri – Karnabahar Yemeği

    Erken hasat zeytinyağlı yemek tariflerimizde sizler için yine lezzetli mi lezzetli bir tatla karşınızdayız. Karnabahar yemeği çocuklar tarafından çok sevilmeyen bir yemek biliyoruz bu nedenle onların sevebileceği hatta birlikte yaparken keyif alacağınız bir tarif vereceğiz.

    Erken Hasat Zeytinyağlı Yemek Tarifleri – Karnabahar Yemeği
  • Nisan 12, 2022 Yemek Tarifleri

    Erken Hasat Zeytinyağlı Yemek Tarifleri – İç Bakla Yemeği

    Erken hasat zeytinyağlı yemek tarifleri köşemizde sizler için bugün iç bakla yemeği tarifi vereceğiz. Bakla genel olarak sevilmeyen bir sebze biliyoruz. Bunun için size enfes bir tarifimiz var. Aileler çocuklarına bakla yedirmekte çok zorlanıyorlar, bu nedenle sizler için öncelikle baklanın faydalarından başlayacağız. Sonrasında çocuklarınızın tekrar tekrar yemek isteyeceği bir iç bakla tarifimize geçiş yapacağız.

    Erken Hasat Zeytinyağlı Yemek Tarifleri – İç Bakla Yemeği
  • Nisan 11, 2022 Yemek Tarifleri

    Erken Hasat Zeytinyağlı Yemek Tarifleri – Mezgit Sarma

    Erken hasat zeytinyağlı yemek tariflerimizde sizler için belki çok da alışık olmadığınız bir sarma tarifi ile karşınızdayız. Balığın her çeşidi sağlığımız için çok önemli biliyoruz bu yüzden sizlere bu tarifimizde çok beğeneceğinizi düşündüğümüz mezgit sarmayı hazırlamak istedik. Gelin birlikte mezgit sarma yapımına başlamak için malzemelerimize geçelim.

    Erken Hasat Zeytinyağlı Yemek Tarifleri – Mezgit Sarma
  • Nisan 11, 2022 Yemek Tarifleri

    Soğuk Sıkım Zeytinyağlı Yemek Tarifleri – Kabak Çiçeği Dolması

    Soğuk sıkım zeytinyağlı yemek tarifleri köşemizde enfes bir lezzetle daha karşınızdayız. Kabak çiçeği dolması tadıyla, kokusuyla sofralarınızı süslemeye geliyor. Her zaman olduğu gibi yine öncelikle kabak çiçeğinin sağlığımız için ne kadar faydalı olduğundan söz ederek başlayalım. Kabak çiçeği; özellikle vitamin açısından oldukça zengindir. A, B ve C vitamini başta olmak üzere magnezyum, fosfor, demir, çinko gibi değerlere sahiptir. Bağışıklığı güçlendiren, sindirime iyi gelen, kemik ve kalp sağlığını koruyan bir besindir. Gelin birlikte kabak çiçeği dolmamızın malzemelerine geçelim.

    Soğuk Sıkım Zeytinyağlı Yemek Tarifleri – Kabak Çiçeği Dolması
  • Nisan 07, 2022 Yemek Tarifleri

    Zeytinyağlı Kahvaltılık Tarifler

    Zeytinyağlı kahvaltılık tariflerimizde hafta sonu sofralarınızı süsleyecek her zaman yemek isteyeceğiniz iki enfes sos tarifi vereceğiz. Hem yapımı açısından pratik hem de masanızı renklendirecek tatlara hazırsanız başlayalım.

    Zeytinyağlı Kahvaltılık Tarifler
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR