Zeytinyağlı Ürünler

Zeytinyağlı Ürünler

Zeytinyağlı Ürünler

Zeytinyağlı ürünler özellikle pandemi ile birlikte daha fazla ilgi odağı olmuştur. Zeytinyağlı sabunlar, zeytinyağlı sıvı sabunlar gibi ürünler evlerimize daha sık girmektedir. Peki aldığımız her zeytinyağlı ürünler gerçekten zeytinyağından mı yapılıyor? Bu konu hakkında fazlasıyla güvensizlik oluşmuş durumdadır. Bu ürünlerin gerçek mi değil mi olduğunu nasıl anlarız ile ilgili sizlere bu yazımızı hazırlamak istedik.

Zeytinyağlı ürünler, zeytinyağının sağlığımıza olan yararları gibi vücudumuz için oldukça faydalıdır. Hatta bazı maddelere karşı alerjilerde sadece zeytinyağlı ürünler kullanmak gerekir. Alacağımız ürünleri genellikle sosyal medyada veya Google üzerinden aramalar yaparak, ürün hakkında yorumlar okuyarak seçiyoruz. Bunların yanı sıra dikkat etmemiz gereken şeylerden biri ürünü aldığımız markadır. Bu marka gerçekten zeytinyağı üreticisi mi, ne zamandır bu işi yapıyorlar, ürünler testlerden geçmiş mi gibi soruların cevapları önemlidir.

Zeytinyağlı ürünleri satın alacağımızda bir diğer dikkat etmemiz gereken unsur ise içerisinde olan maddelerdir. Örneğin içerisinde SLES ve türevleri, sentetik koruyucu, boya ve tuz gibi maddeleri barındırmaması gerekmektedir. Bunlar hem kullanacağınız ürünlere zarar vermektedir hem de vücudunuzda alerjik sonuçlara neden olabilir. Zeytinyağlı ürünleri alma sebebimiz cildimize iyi gelmesi, cildimizi beslemesi olmalıdır. Atike Hanım ürünleri Ethem Bey Zeytinyağları güvencesiyle üretilmektedir. Kendi ürettiğimiz zeytinyağlarından ürünlerimizi yaptığımız için gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz.

Atike Hanım ürünlerinde zeytinyağlı ürünlerinin yanında sarı kantaron yağı, kantaron balmı, nemlendirici krem gibi ürünlerimizi de bulabilirsiniz. Hepsi kendi üretimimiz olan bu ürünlerin içerisinde SLES ve türevleri, sentetik koruyucu, boya ve tuz gibi maddeler bulunmamaktadır ve ürünlerimiz testlerden geçmiştir.

Etiketler: Zeytinyağlı Ürünler
Ocak 20, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR